Jiaxing Orika Imp. &Exp. CO., Ltd

Как да използваш крик, когато сменяш резервната гума?

Време за освобождаване: 2020-07-25 17:40:27  Хитове: 6

Когато пътуваме по пътя, понякога има спукана гума, така че трябва да използваме крика, когато сменяме резервната гума.Но за много новаци шофьорите не са запознати с използването на крик.Ето как се използва крика. zmkm-800_800 (5).jpg Първо, в момента има два вида бордови крик, единият е крик, а другият е крик.Предимствата на тези два вида Джак са малки и не заемат място, така че са много подходящи за бордовия Джак.По отношение на поддържащата конструкция, настоящото вале е основно диамантено структурно вале, докато структурната структура на херинга Джак е по-малко оборудвана с костна структура поради слабата стабилност на опорните точки.

След това, преди да използваме крика, ние& Calonor539;по-добре да сложим чифт анти-ски ръкавици, за да управляваме крика, което не само е удобно да направим силата, но също така може да играе ролята на защита на ръцете ни.Тогава можем да започнем да използваме крика.




Трябва първо да фиксираме превозното средство, т.е. дали е ръчно или автоматично превозно средство, трябва да превключим предавката на P предварително, а след това да издърпаме ръчната спирачка, за да гарантираме безопасността.Избягвайте нестабилното повдигане на колата, което ще нарани хората.Следва да запомним необходимите мерки за безопасност и да поставим предупредителния триъгълник в безопасното разстояние зад колата.Ако е на градски път, той трябва да бъде поставен най-малко 50 метра от задната част на колата; ако е на магистралата, трябва да бъде поставен най-малко 150 метра от задната част на колата.Тогава можем да започнем да поправяме крика.Внимавай да не сложиш крика на мека земя.Ако можем да\ 3539; t да намерим твърда почва, можем да накладем дърво, подови плочки, железни плочи и т.н. под крика.

Накрая, трябва да настроим крика към опорната точка на шасито на превозното средство, и след това, когато управляваме крика, повдигането трябва да бъде равномерно.По този начин превозното средство може да бъде вдигнато гладко.

предишен: Защо хидравличнит...

Следващия: Десет правила за б...